پاورپوینت
پزشکی و سلامتتغذیه

پاورپوینت ریز مغذی ها ویتامین و مواد معدنی vitamins and minerals

صفحه 1:
بنام خداوند بخشنده مهربان

صفحه 2:
2 vitamins and minerals * Describe how vitamins differ from the energy nutrients and how fat-soluble * vitamins differ from water-soluble vitamins.

صفحه 3:
* The vitamins occur in foods in much smaller quantities than do the energy-yielding nutrients, and they themselves contribute no energy to the body. 2

صفحه 4:
Classification B-complex and Vitamin C Dissolve in water Absorbed freely into the bloodstream Excreted by the kidneys Rarely reach toxic levels Vitamins A, D, E, K Dissolve in fat Requires protein carriers for transport Stored in the liver and body fat Megadoses can result in toxicity

صفحه 5:
2 The Vitamins Water-Soluble Vitamins * bvitamins * thiamin * riboflavin * niacin * Pantothenic acid * biotin * Vitamin B6 * Folate * Vitamin B12 * Vitamin c Fat-Soluble Vitamins ٠ Vitamin A + Vitamin D ٠ Vitamin E ٠ Vitamin E

صفحه 6:
Fat Soluble Vitamins

صفحه 7:
Vitamin A and Beta- Carotene * Vitamin A has the distinction of being the first fat-soluble vitamin to be recognized. Vitamin A is a versatile vitamin, with roles in gene expression, vision, cell differentiation (thereby maintaining the health of body linings and skin), immunity, and reproduction and 3 growth

صفحه 8:
2۳5 The forms of vitamin A Three different forms of vitamin A are active in the body: retinol, retinal, retinoic acid

صفحه 9:
Each form of vitamin A performs specific tasks. retinol, تولید مثل عمده ترین شکل حمل و نقل و ذخیره سازی لولها در صورت لزوم رتینول را به اسید رتینال یا رتینوئیک اسید تبدیل می کنند retinal, در بینایی * <retinoic acid بعنوان یک هورمون عمل می کند و تمایز سلول را تنظیم می کند رشد و نمو جنین 2

صفحه 10:
2۳5 protein, retinol-binding * پروتئین حمل و نقل ویژه . اتصال به رتینول * پروتتین (۸۳) )» رتینول را از کبد » جایی که در آن قرار دارد . ذخیره می کند و آن را در خون حمل مى کند

صفحه 11:
توسط اسید رتینوئیک اسید ویتامین تنظیم ژنها سنتز پروتئین ها را هدایت می کنند پروتئین هاء از جمله آنزیم ها و آنزیم ها ء کار متابولیک بافت ها را انجام می دهند از این رو ء عواملی که بر بیان ژن می گذارند نیز بر فعالیت های متابولیکی بافت ها و سلامت بدن تأثیر مي گذارند امین ۰۸ اکنون به عنوان ن كليدهمابي شتاخته شده استت - الهانيه فعالبيا ‎Sat‏ کردن برخی ژنها کمک می کنند

صفحه 12:
نقش ویتامین ۸/ دربینایی ویتامین ۸ دو نقش ضروری را در چشم ایفا می کند. حفظ و سلامت؛ قرنیه در دریافت نور در شبکیه

صفحه 13:
2 دربینایی ‎ABA‏ وبتامین رودوپسین از گروه گیرنده های جفت‌شونده 3) پروتئین است. این رنگدانه ارغوانی در غشای یاخته‌های استوانه‌ای شبکیه وجود داردو به نور کم حساس است. این رنگدانه از دو جزء اپسین (0051۳)) و رتینال (آلدئیدویتامین آ) تشکیل شده است. گروه مولکول‌های رنگی ۱۱ سیس رتینال هنگامی‌که در معرض نور قرار می گیرند به ایزومر رتینال ترانس تغییر حالت می دهند از ایزومریزاسیون همین مولکول رودوپسین است که باواسطه اپسین گیرنده ت) پروتئین فعال شده و سیگنال‌های محرک به مغز ارسال می شود.

صفحه 14:
نقش ویتامین در سنتز پروتئین و تمایز سلولی یکهزارم از آن در شبکیه است بیشتردر پوست و اندامهای بدن وجود دارد . جایی که در پشت صحنه در سطح ژنتیکی برای سنتز پروتئین وتمایز سلول 1 ویتامین ۸ و بتاکاروتن به محافظت در برابر آسیب های پوستی نور خورشید کمک می کنند ویتامین ۰۸ به واسطه نقش خود در سلول ۱ تمایز . به حفظ یکپارچگی سلولهای اپیتلیال کمک می کند. (بافت های اپیتلیال موجود در بدن شامل لایه های دهان » معده و روده ها پوشش ریه ها مثانه؛ پوشش رحم و واژن و .) درجشم ء بافت اپیتلیال خارجی ترین لايه قرنیه را می پوشاند .

صفحه 15:
به عنوان ره نقش ويتامين در ایمنی بدن ویتامین ‎sl ls ۰‏ بدون وتمین ۸ کافی .این لو نات ژنتیکی پاسخی تغییر یافته در برابر عفونت ایجاد می کند که باعث می شود دفاع بدن را تضعیف کند.

صفحه 16:
2۳5 نقش ویتامین ۸ در تولید مثل » رشد و تکامل اسپرم سازی * در زنان رشد و نمو طبیعی جنین را تقویت می کند * در دوران بارداری . ویتامین ‎٩‏ به جنین منتقل می شود و برای تکامل سیستم عصبی . ریه ها ء قلب . کلیه ها . اسکلت . چشم و گوش. ضروری است

صفحه 17:
نقش بتاکاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدان * برای سالها دانشمندان معتقد بودند بتاکاروتن فقط به عنوان یک پیش ساز ویتامین ۸ مورد توجه است. محققان دریافتند که بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان بسیار مؤثر در بدن است. آنتى اکسیدان ها ترکیباتی هستند که از ترکیبات دیگر محافظت می کنند (مانند لیپیدهای موجود در غشای سلولی) در آثر حمله اکسیژن. اکسیژن باعث اخته شده به عنوان رادیکالهای آزاد می شود كه مى توانند واکنش های زنجیره ای را در سلول آغاز کنند غشاها اگر کنترل نشده باقی بماند . اين واکنش های زنجیره ای می تواند به ساختار سلول آسیب برساند آسیب اکسیداتیو و رادیکال آزاد به تحریک برخی مراحل اولیه سرطان و بیماری های قلبی. ۱ تحقیقات ارتباط بین آسیب اکسیدات از جمله نابینایی مربوط به سن ۰ بیماری کلیوی. و ایجاد بسیاری از بیماریهای دیگر » ارى ‎polls‏ ار تریت» آب مروارید» هبات و

صفحه 18:
نقش بتاکاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدان مطالعات انجام شده در مورد جمعیت نشان می دهد افرادی که رژیم های غذایی کم بتاکاروتن انواع خاصی از سرطان؛ بیشتر است رژیم های غذایی حاوی مقادیر زیادی از چنین مواد غذایی هستند. بر اساس یافته هایی که بتاکاروتن دارد بتاكاروتن مواد غذایی در برابر سرطان محافظت می کنند . ۱ اثرات مکمل بتاکاروتن در بروز سرطان ریه در افراد سیگاری - انتظار مير فت محققان تأثير مفیدی داشته باشند . اما درعوض دریافتند که افراد سیگاری هستند مصرف مکمل های بتاکاروتن بیشتر به سرطان در ريه مبتلا شدند برخی غذاها -- شامل ویتامین ع] ؛ ویتامین ) ۰ سلنيوم معدنى و بسيارى از كياهان شيميايى هستند. آنتی اکسیدان های رژیم غذایی فقط یک طبقه از مجموعه های مختلفی از ترکیبات هستند در غذاهای کامل که به نظر می رسد از لحاظ هم افزایی به نفع سلامت هستند غذاهای غنی از بتاکاروتن . نه مکمل . به نفع سلامتی است. « کمیته 2*1] مقدار مصرف توصیه شده ای برای بتاکاروتن را تعیین نکرده است

صفحه 19:
كمبود ويتامين./ تا یک سال ويتامين 48 را مى توان در آن ذخيره كرد colts Tesi aay ٩ ۱ gh le le ll 98 غنى أزويتامين ل نخورد. علائم كمبود تا زمانى كه ذخاير تخلية نشوند . ظاهر نمى شوند. Sas a yb JUTE NES, ما .با این حال + عواقب عمیق و شدید خواهد بود. در کمبودویتمین > ‎ple‏ و تکامل سلولی دچاراختلال می شود. سلولهایایتلیال صاف شده و شروعبه ولیدگرتین می کنند -پروتین سخت و نعطاف ابذير مو ‎wt, ‏در جشم . اين فرايند منجر به خشك شدن و سخت شدن قرنبهمی شود .که ‏ممكن است تا ‎egal glia‏ پیشرفت کند ‏كمبود ‎lal He A at‏ نابناى قابل بيشكيرى در كودكان در سراسر جهان لست كه باعث مى شود نيم ميليون كودك هرسال بينايى خود رأ أز دست بدهند ‏كورى به دليل كمبود ويتامين 8 . معروف به كزروفتالمى . طى مراحلى ايجاد مى شود در ابتدا قرنيه به علت توليد ناكاقى مخاط خشک و سخت می شود این مرحلهبهعنون زروزشناخته شدم. سوس به سوصت به ترم شدن قرنية اجام می شود ‏پیشرقت به سمت 166۲8001813613 . نرم شدن قرئيه -بركشت نابذير ‏ابينايى بسيارى از كودكان در سراسر جهان اشكال كمترى از كُميود ويثامين ل فارئد » ‏أنها را در برابر بيمارى هاى عفونى آسيب بذير مى كند. مكمل معمول ويتامين ‎A‏ ‏و غنى سازى مواد عذابى مى ثوائد مداخلات نجات دهنده در زندكى بأشد

صفحه 20:
Aces 19 ‏کمبود‎ * تمام سطوح بدن . جه در داخل و جه در خارج » به کمک ويتامين ‎A‏ یکپارچگی خود را حفظ می کنند * ويتامين * ۸ فقدان ویتامین ۸ -سلول های پوست سخت شده و صاف می شوند و باعث می شوند آنرا تغییر دهند خشک , زبر » پوسته پوسته و سخت است. تجمع کراتین باعث ایجاد توده درفولیکول مو (کراتینیزاسیون)می شود

صفحه 21:
2 Aces 19 ‏کمبود‎ در دهان ء كمبود ويتامين ۸ باعث خشک شدن دهان و سخت شدن غدد بزاق می شودو آنها را در معرض عفونت قرار می دهد. ترکنسنات مخاط فر معله و روده کاهش می یابد . مانع هضم طبیعی و جذب مواد مغذی فى شويه عفونت ساير غشاهاى مخاطى نيز محتمل مى شود.

صفحه 22:
كمبود ويتامين./ * نقش ویتامین ۸/ در حف حفظ موانع دفاعى بدن ممكن است تا حدى ‎Basie‏ * رابطه کمبود ویتامین ۸۸ با استعداد ابتلا به عفونت در کشورهای در حال توسعه در سراسر جهان . سرخک یک بیماری ویران کننده عفونی است که باعث کشته شدن می شود ۴ ۴۳۲۰ کودک هر روز. مرگ و میرها معمولا به دلیل عفونت های مرتبط مانند ذات الریه و اسهال شدید است. دوزهای زیاد ویتامین ۰۸۸ خطر مرگ را کاهش می دهد * از این عفونت ها

صفحه 23:
كمبود ويتامين./ شواهدى وجود دارد كه نشان مى دهد ويتامين ۸ شدت سرخک و مربوط به سرخك را كاهش مى دهد عفونت ها و اسهال باعث شده تا سازمان بهداشت جهانی (۷۷۳۱6) و صندوق اضطراری بین المللی کودکان سازمان ملل متحد (بونیسف) را ساخته کنترل کمبود وبتامین ۰ هدف اصلی در تلاش برای بهبود بقای کودک است در سراسر جهان در حال توسعه آنها مکمل ویتامین ۸ معمول را برای همه کودکان مبتلا به سرخک در مناطقی که کمبود ویتامین ۸۵ است یا توصیه می کنند » توصیه می کنند جایی که میزان مرگ سرخک زیاد است آکادمی اطفال آمریکایی . مکمل ویتامین ۸ را برای گروههای خاصی از نوزادان مبتلا به سرخک و کودکان در ایالات متحده.

صفحه 24:
مسموميت با ويتامين./ * ويتامين یک سمیت وبتامین ۸/ هنگام مصرف افراد احتمال واقعی است * مقادیر غلیظ ويتامين .4 از قبل توليد شده در غذاهای حاصل از حیوانات . غذاهای غنی شده يا مکمل ها. غذاهای گیاهی وبتامین را فقط به عنوان بتاکاروتن . حاوی ویتامین ها تشکیل می دهند فرم پیش ساز غیرفعال. پیشرو به سرعت به ویتامین ۸۸ فعال به اندازه کافی برای ایجاد سمیت.

صفحه 25:
مصرف بیش از حد ویتامین ۸۸ به همان سیستمهای بدن که علائم آن را نشان می دهد آسیب می رساند کمبود ویتامین ‎han) A‏ در جدول به جدول ۴-۸ مراجعه کنید). کودکان به دليل نياز به ويتامين 4 كمترى و حساس تر هستند در معرض سمیت ویتامین ‎ABA‏ ‏دارند به مصرف بيش از حد در دسترس بودن غلات صبحانه . وعده هاى غذايى فورى ». شیر غنی شده و ویتامین های شیرین مانند . هر کدام حاوی ۱۰۰ درصد یا بیشتر از توصیه های روزانه ویتامین 2 هستند . این امکان را برای والدین خوب و معقول فراهم می جندين برابر مقدار روزانه ويتامين را به كودك در عرض جند مورد تأمين كنيد ساعت هاء

صفحه 26:
2 ویتامین ۸ زیاد . خطر تراتوژن را نیز به همراه دارد. ویتامین ‎۸٩‏ ‏بیش از حد در طول حاملگی می تواند به نخاع و سایر بافت های جنین در حال رشد آسیب برساند و خطر نقص هنگام تولد را افزایش می دهد. ميزان تحمل بالای مصرفی ۳۰۰۰ میکروگرم برای زنان در سن باروری مبتنی بر اثر تراتوژنیک ویتامین ‎۸٩‏ است.

صفحه 27:
‎polite‏ زیاد ویتامین ۸ در طول سال ها ممکن است استخوان ها را تضعیف کرده ‎Gal ol ag‏ کند ‏به شکستگی ها و پوکی استخوان مراجعه کنید (برای بحث بیشتر در مورد پوکی استخوان به بحث بعدی درباره ویتامین م] مراجعه کنید). ‎1۵ ‏برای روشن شدن رابطه بین ویتامین ۸ تحقیقات بیشتری لازم است ‏سلامت استخوان ها . اما چنین یافته ها نشان می دهد که بیشتر افراد نباید ویتامین مصرف کنند ‏یک مکمل حتی مکمل های مولتی ویتامین به طور معمول ۱۵۰۰ میکروگرم ارائه ‏می دهند ویتامین ۸ بسبار بیشتر از آنچه بیشتر مردم نیاز دارند. برای چشم انداز ۰ ‎RDA‏ ‏براى ويتامين ‏۰ میکروگرم برای خانمها و ‎٩۰۰‏ میکروگرم براى آقايان ‎

صفحه 28:
برخی از بستگان ویتامین ۸ با تجویز به عنوان داروهای ضد آکنه در دسترس هستند. چه زمانی این آماده سازی ها به طور مستقیم بر روی سطح پوست اعمال می شوند . در تسکین علائم کمک می کنند ۱ آکنه. مصرف دوزهای زیاد ویتامین ۸ در داخل بدن باعث آکنه شدن ممکن است علاثم مندرج در جدول ۴-۸ ۰ بعداً در این فصل را نشان دهد. در بیشتر موارد. غذاها انتخاب بهتری نسبت به مکمل های مورد نیاز مواد مغذی است. بهترین راه برای اطمینان یک ویتامین (/ بی خطر برای خوردن وعده های سخاوتمندانه از غذاهای سرشار از ویتامین ‎۸٩‏ است.

صفحه 29:
بتاکاروتن تبدیل بتاکاروتن و سمیت دانشمندان تغذیه از میکروگرم برای مشخص کردن مقدار بتاکاروتن در مواد غذایی استفاده نمی کنند. در عوض ‏ آنها از یک مقدار استفاده می کنند معروف به معادل فعالیت رتینول (ع۳۵) ۰ که میزان رتیتول را بیان می کند بدن در واقع از یک ماده ‎el soit‏ بس از تبدیل به دست می آید. ۱۲ میکروگرم بتاکاروتن رژیم غذایی یک میکروگرم رتینول ۱ ع شمارش می کند. این تفاوت تشخیص می دهد که جذب و تبدیل بتاکاروتن به میزان قابل توجهی کمتر است از آنهایی که از رتینوئیدها کارآمد هستند. همانطور که قبلاً نیز اشاره شد . بتاکاروتن حاصل از غذاهای گیاهی به فعال تبدیل نمی شود ویتامین ۸ به سرعت کافی خطرناک است. با این حال . شناخته شده است اگر زیاد غذا بخورید . مردم را به رنگ زرد روشن تبدیل کنید. بتاکاروتن فقط در چربی ها تقویت می شود در زیر پوست قرار دارد و یک چدن زرد رنگ را پخش می کند (شکل ۲۸ را ببینید). علاوه بر اين + همانطور که قبلاً مورد بحث قرآر گرفت ‏ مصرف بیش از حد بتاکاروتن از مکمل ها ممکن است مضر باشد:» به خصوص برای اقراد سیگاری

صفحه 30:
ویتامین آین مواد غذایی ویتامین ‎۸٩‏ از پیش ساخته فقط در غذاهای با منشاء حیوانات یافت می شود. غنی ترین منابع ویتامین ۰/۸ روغن کبد و ماهی است . اما شیر » پنیر و غنی شده است غلات همچنین منابع خوبی هستند. افراد سالم می توانند با غذاهای غنی از ویتامین ۸ بخورند استثنای احتمالی کبد -- در مقادیر زیاد بدون خطر سمیت. یک بار خوردن هر هفته یا همین اندازه کافی است کره و تخم مرغ مقداری ویتامین ‎۸٩‏ را نیز به رژیم غذایی می دهد. از آنجا که ویتامین ۸ محلول در چربی است . هنگام کمبود شیر از بین می رود. برای جبران شیرهای کم چرب , کم چربی و بدون چربی غالبا با ويتامين 2 كقويت مى شوند. مارگارین نیز معمولاً غنی شده است تا همان مقدار ویتامین را تأمین کند به عنوان کره شکل ۳-۸ نمونه گیری از تروتمندترین منابع غذایی هر دو فرمول داده شده را نشان می دهد ویتامین ۸۵ و بتاکاروتن. ۱ وعده های غذایی فست فود معمولاً فاقد ویتامین ۸ هستند پنیر ۰ هویج و سایر غذاهای سرشار از ویتامین ۰/۸ کیفیت غذایی وعده های غذایی آنها است تا حد زیادی بهبود مى یابد

صفحه 31:
بتاكاروتن موجود در مواد غذايى بسيارى از گیاهن از گیاهان اس حاوى بتاكاروتن ‎٠‏ رنكدانه نارنجى مسئول رتكهاى جسورانه بسيارى از ميوه ها و سبزيجات اسسته هويج . سيب زمينى شيرين . كدو تنبل . طالبى »و زردآلو همه منابع غنى و نارنجى روشن آنهاست زنگ باعت افایش جنابیت چشم دز صفحه می شود یکی دیگر گروهرنارنگ . سبزيجات سبز تيره . مانند اسفناج . ساير سبزيجات و كلم بروكلى . مدیون رنگ خود هستند كلروفيل و بتاكاروتن. نارنجى و رنكدانه هاى سيز با هم يك رنگ سبز عمیق و تیره بوجود می آورند رنگ به سبزیجات سایرسبزیجات رنارنگ > مالندکهویخ کوهی . چفندر و قرت شيرين مى توانند شنا را يه فكر ايتكه حاوئ يتأكاروئن هستند » اما اين مود غنایی رنگ خود را از رنكدانه هلى ديكر كرفته مى شون و منبع ضعيف بتاكاروئن هستند با توجه به آنها غذاهاى كياهى "سفيد" مانند برتج و سيب زمينى را تشكيل مى دهند كم و يا هيجكدام. توصيه هایی برای خوردن تاریک حداقل سبزيجات و ميوه هاى سبز يا عميق هر روز ديكر به اقراد براى تأمين ويتامين خود كمك مى كنيم sik

بنام خداوند بخشنده مهربان vitamins and minerals • Describe how vitamins differ from the energy nutrients and how fat-soluble • vitamins differ from water-soluble vitamins. • The vitamins occur in foods in much smaller quantities than do the energy-yielding nutrients, and they themselves contribute no energy to the body. Classification Fat Soluble Water Soluble Vitamins A, D, E, K B-complex and Vitamin C Dissolve in fat Dissolve in water Requires protein carriers for transport Stored in the liver and body fat Absorbed freely into the bloodstream Excreted by the kidneys Megadoses can result in toxicity Rarely reach toxic levels The Vitamins Water-Soluble Vitamins Fat-Soluble Vitamins • Vitamin A • Vitamin D • Vitamin E • Vitamin E • • • • • • • • • • bvitamins thiamin riboflavin niacin Pantothenic acid biotin Vitamin B6 Folate Vitamin B12 Vitamin c Fat Soluble Vitamins Vitamin A and BetaCarotene • Vitamin A has the distinction of being the first fat-soluble vitamin to be recognized. • Vitamin A is a versatile vitamin, with roles in gene expression, vision, cell differentiation (thereby maintaining the health of body linings and skin), immunity, and reproduction and growth The forms of vitamin A • Three different forms of vitamin A are active in the body: • retinol, • retinal, • retinoic acid Each form of vitamin A ‏performs specific tasks. • • • • ‏retinol, تولید مثل عمده ترین شکل حمل و نقل و ذخیره سازی سلولها در صورت لزوم رتینول را به اسید رتینال یا رتینوئیک اسید تبدیل می کنند • retinal, در بینایی • • ، retinoic acid بعنوان یک هورمون عمل می کند و تمایز سلول را تنظیم می کند رشد و نمو جنین protein, retinol-binding • پروتئین حمل و نقل ویژه ،اتصال به رتینول • پروتئین ( ،) ) RBPرتینول را از کبد ،جایی که در آن قرار دارد ،ذخيره می کند و آن را در خون حمل می کند. نقش ویتامین Aدر بیان ژن در بیان ژن ویتامین تأثیر چشمگیری دارد صدها ژن توسط اسید رتینوئیک اسید ویتامین تنظیم ژنها سنتز پروتئین ها را هدایت می كنند پروتئین ها ،از جمله آنزیم ها و آنزیم ها ،کار متابولیک بافت ها را انجام می دهند از این رو ،عواملی که بر بیان ژن تأثیر می گذارند نیز بر فعالیت های متابولیکی بافت ها و سالمت بدن تأثیر می گذارند. ویتامین ، Aاکنون به عنوان کلیدهایی شناخته شده است -آنها به فعال یا غیرفعال کردن برخی ژنها کمک می کنند نقش ويتامين Aدربينايي ویتامین Aدو نقش ضروری را در چشم ایفا می کند. حفظ و سالمت ،قرنیه در دريافت نور در شبکیه دربينايي Aنقش ويتامين • رودوپسین از گروه گیرنده های جفت‌شونده Gپروتئین است. این رنگدانه ارغوانی در غشای یاخته‌های استوانه‌ای شبکیه وجود داردو به نور کم حساس است .این رنگدانه از دو جزء اپسین ( )Opsinو رتینال (آلدئیدویتامین آ) تشکیل شده است .گروه مولکول‌های رنگی 11سیس رتینال هنگامی‌که در معرض نور قرار می گیرند به ایزومر رتینال ترانس تغییر حالت می دهند از ایزومریزاسیون همین مولکول رودوپسین است که باواسطه اپسین گیرنده Gپروتئین فعال شده و سیگنال‌های محرک به مغز ارسال می شود. نقش ویتامین Aدر سنتز پروتئین و تمایز سلولی • • • • • يكهزارم از آن در شبکیه است بیشتردر پوست و اندامهای بدن وجود دارد ، جایی که در پشت صحنه در سطح ژنتیکی برای سنتز پروتئین وتمایز سلول ویتامین Aو بتاکاروتن به محافظت در برابر آسیب های پوستی نور خورشیدکمک می کنند ویتامین ، Aبه واسطه نقش خود در سلول تمایز ،به حفظ یکپارچگی سلولهای اپیتلیال کمک می کند( .بافت های اپیتلیال موجود در بدن شامل الیه های دهان ،معده و روده ها پوشش ریه ها مثانه؛ پوشش رحم و واژن و )... درچشم ،بافت اپیتلیال خارجی ترین الیه قرنیه را می پوشاند ، به عنوان Aنقش ویتامین در ایمنی بدن ویتامین "یک ویتامین "ضد عفونی کننده • ژنهای ایمنی بدن بدون ویتامین Aکافی ،این فعل و انفعاالت ژنتیکی پاسخی تغییر یافته در برابر عفونت ایجاد می کند که باعث می شود دفاع بدن را تضعیف کند. نقش ویتامین Aدر تولید مثل ،رشد و تكامل • اسپرم سازي • در زنان :رشد و نمو طبیعی جنین را تقویت می کند • در دوران بارداری ،ویتامین Aبه جنین منتقل می شود و برای تكامل سیستم عصبی ،ریه ها ،قلب ،کلیه ها ،اسکلت ،چشم و گوش .ضروری است نقش بتاکاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدان • برای سالها دانشمندان معتقد بودند بتاکاروتن فقط به عنوان یک پیش ساز ویتامین Aمورد توجه است. محققان دریافتند که بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان بسیار مؤثر در بدن است .آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که از ترکیبات دیگر محافظت می کنند (مانند لیپیدهای موجود در غشای سلولی) در اثر حمله اکسیژن .اکسیژن باعث تشکیل ترکیبات شناخته شده به عنوان رادیکالهای آزاد می شود که می توانند واکنش های زنجیره ای را در سلول آغاز کنند غشاها اگر کنترل نشده باقی بماند ،این واکنش های زنجیره ای می تواند به ساختار سلول آسیب برساند آسیب اکسیداتیو و رادیکال آزاد به تحریک برخی مراحل اولیه سرطان و بیماری های قلبی. تحقیقات ارتباط بین آسیب اکسیداتیو و ایجاد بسیاری از بیماریهای دیگر ، از جمله نابینایی مربوط به سن ،بیماری آلزایمر ،آرتریت ،آب مروارید ،دیابت و بیماری کلیوی. نقش بتاکاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدان • • • • • • • • • مطالعات انجام شده در مورد جمعیت نشان می دهد افرادی که رژیم های غذایی کم بتاکاروتن انواع خاصی از سرطان ،بیشتر است رژیم های غذایی حاوی مقادیر زیادی از چنین مواد غذایی هستند .بر اساس یافته هایی که بتاکاروتن دارد بتاکاروتن مواد غذایی در برابر سرطان محافظت می كنند ، اثرات مکمل بتاکاروتن در بروز سرطان ریه در افراد سیگاری -انتظار میر فت محققان تأثیر مفیدی داشته باشند ،اما درعوض دریافتند که افراد سیگاری هستند مصرف مکمل های بتاکاروتن بیشتر به سرطان در ریه مبتال شدند برخی غذاها — شامل ویتامین ، Eویتامین ، Cسلنیوم معدنی و بسیاری از گیاهان شیمیایی هستند .آنتی اکسیدان های رژیم غذایی فقط یک طبقه از مجموعه های مختلفی از ترکیبات هستند در غذاهای کامل که به نظر می رسد از لحاظ هم افزایی به نفع سالمت هستند غذاهای غنی از بتاکاروتن ،نه مکمل ،به نفع سالمتی است. ،کمیته DRIمقدار مصرف توصیه شده ای برای بتاکاروتن را تعیین نکرده است . کمبود ویتامینA • • • • • • تا یک سال ویتامین Aرا می توان در آن ذخیره کرد 90درصد ذخیره آن در کبد است .اگر یک فرد بالغ سالم مواد غذايي غنی ازويتامين Aنخورد ،عالئم کمبود تا زمانی که ذخاير تخلیه نشوند ،ظاهر نمی شوند ،که 1تا 2سال طول می کشد. اما ،با این حال ،عواقب عمیق و شدید خواهد بود. در کمبود ویتامین ، A تمایز و تكامل سلولي دچار اختالل می شود .سلولهای اپیتلیال صاف شده و شروع به تولید کراتین می کنند -پروتئین سخت و انعطاف پذیر مو و ناخنها در چشم ،این فرایند منجر به خشک شدن و سخت شدن قرنیه می شود ،که ممکن است تا نابینایی دائمی پیشرفت کند. کمبود ویتامین Aعامل اصلی نابینایی قابل پیشگیری در کودکان در سراسر جهان است که باعث می شود نیم میلیون کودک هرسال بینایی خود را از دست بدهند. کوری به دلیل کمبود ویتامین ، Aمعروف به گزروفتالمی ،طي مراحلي ایجاد می شود .در ابتدا قرنیه به علت تولید ناکافی مخاط خشک و سخت می شود اين مرحله به عنوان زروزشناخته شده .سپس به سرعت به نرم شدن قرنيه انجام می شود پیشرفت به سمت ، keratomalaciaنرم شدن قرنیه -برگشت ناپذیر نابینایی بسیاری از کودکان در سراسر جهان اشکال کمتری از کمبود ویتامین Aدارند ، آنها را در برابر بیماری های عفونی آسیب پذیر می کند .مکمل معمول ویتامین A و غنی سازی مواد غذایی می تواند مداخالت نجات دهنده در زندگی باشد کمبود ویتامینA • تمام سطوح بدن ،چه در داخل و چه در خارج ،به کمک ویتامین Aیکپارچگی خود را حفظ می کنند • ویتامین • Aفقدان ویتامین - Aسلول های پوست سخت شده و صاف می شوند و باعث می شوند آنرا تغییر دهند خشک ،زبر ، پوسته پوسته و سخت است .تجمع کراتین باعث ایجاد توده درفولیکول مو (کراتینیزاسیون)می شود کمبود ویتامینA • • • • در دهان ،کمبود ویتامین Aباعث خشک شدن دهان و سخت شدن غدد بزاق می شودو آنها را در معرض عفونت قرار می دهد. ترشحات مخاط در معده و روده کاهش می یابد ،مانع هضم طبیعی و جذب مواد مغذی می شود. عفونت سایر غشاهای مخاطی نیز محتمل می شود. کمبود ویتامینA • نقش ویتامین Aدر حفظ موانع دفاعی بدن ممکن است تا حدی توضیح دهد • رابطه کمبود ویتامین Aبا استعداد ابتال به عفونت در کشورهای در حال توسعه در سراسر جهان ،سرخک یک بیماری ویران کننده عفونی است که باعث کشته شدن می شود • 430کودک هر روز. مرگ و میرها معموًال به دلیل عفونت های مرتبط مانند ذات الریه و اسهال شدید است .دوزهای زیاد ویتامین ، Aخطر مرگ را کاهش می دهد • از این عفونت ها کمبود ویتامینA • • • • • • • شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ویتامین Aشدت سرخک و مربوط به سرخک را کاهش می دهد عفونت ها و اسهال باعث شده تا سازمان بهداشت جهانی ( )WHOو صندوق اضطراری بین المللی کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) را ساخته است کنترل کمبود ویتامین ، Aهدف اصلی در تالش برای بهبود بقای کودک است در سراسر جهان در حال توسعه آنها مکمل ویتامین Aمعمول را برای همه کودکان مبتال به سرخک در مناطقی که کمبود ویتامین Aاست یا توصیه می کنند ،توصیه می کنند جایی که میزان مرگ سرخک زیاد است آکادمی اطفال آمریکایی ،مکمل ویتامین Aرا برای گروههای خاصی از نوزادان مبتال به سرخک و کودکان در ایاالت متحده. مسمومیت با ویتامینA • • • • ویتامین یک سمیت ویتامین Aهنگام مصرف افراد احتمال واقعی است مقادیر غلیظ ویتامین Aاز قبل تولید شده در غذاهای حاصل از حیوانات ،غذاهای غنی شده یا مکمل ها .غذاهای گیاهی ویتامین را فقط به عنوان بتاکاروتن ،حاوی ویتامین ها تشکیل می دهند فرم پیش ساز غیرفعال .پیشرو به سرعت به ویتامین Aفعال تبدیل نمی شود به اندازه کافی برای ایجاد سمیت. • • • • • • مصرف بیش از حد ویتامین Aبه همان سیستمهای بدن که عالئم آن را نشان می دهد آسیب می رساند کمبود ویتامین ( Aبعدًا در جدول به جدول 4-8مراجعه کنید) .کودکان به دلیل نیاز به ویتامین Aکمتری و حساس تر هستند در معرض سمیت ویتامین Aقرار دارند به مصرف بیش از حد در دسترس بودن غالت صبحانه ،وعده های غذایی فوری ، شیر غنی شده و ویتامین های شیرین مانند ،هر کدام حاوی 100درصد یا بیشتر از توصیه های روزانه ویتامین Aهستند ،این امکان را برای والدین خوب و معقول فراهم می کند. چندین برابر مقدار روزانه ویتامین را به کودک در عرض چند مورد تأمین کنید ساعت ها. • • • • ویتامین Aزیاد ،خطر تراتوژن را نیز به همراه دارد .ویتامین A بیش از حد در طول حاملگی می تواند به نخاع و سایر بافت های جنین در حال رشد آسیب برساند و خطر نقص هنگام تولد را افزایش می دهد. میزان تحمل باالی مصرفی 3000میکروگرم برای زنان در سن باروری مبتنی بر اثر تراتوژنیک ویتامین A است. • • • • • • • • مقادیر زیاد ویتامین Aدر طول سال ها ممکن است استخوان ها را تضعیف کرده و به آن کمک کند به شکستگی ها و پوکی استخوان مراجعه کنید (برای بحث بیشتر در مورد پوکی استخوان به بحث بعدی درباره ویتامین Dمراجعه کنید). 15 برای روشن شدن رابطه بین ویتامین Aتحقیقات بیشتری الزم است سالمت استخوان ها ،اما چنین یافته ها نشان می دهد که بیشتر افراد نباید ویتامین مصرف کنند یک مکمل حتی مکمل های مولتی ویتامین به طور معمول 1500میکروگرم ارائه می دهند ویتامین Aبسیار بیشتر از آنچه بیشتر مردم نیاز دارند .برای چشم انداز RDA ، برای ویتامین A 700میکروگرم برای خانمها و 900میکروگرم برای آقایان است • • • • • • برخی از بستگان ویتامین Aبا تجویز به عنوان داروهای ضد آکنه در دسترس هستند .چه زمانی این آماده سازی ها به طور مستقیم بر روی سطح پوست اعمال می شوند ، در تسکین عالئم کمک می کنند آکنه .مصرف دوزهای زیاد ویتامین Aدر داخل بدن باعث آکنه شدن پوست نمی شود ممکن است عالئم مندرج در جدول ، 4-8بعدًا در این فصل را نشان دهد. در بیشتر موارد، غذاها انتخاب بهتری نسبت به مکمل های مورد نیاز مواد مغذی است. بهترین راه برای اطمینان یک ویتامین Aبی خطر برای خوردن وعده های سخاوتمندانه از غذاهای سرشار از ویتامین Aاست. بتاکاروتن • • • • • • • • • تبدیل بتاکاروتن و سمیت دانشمندان تغذیه از میکروگرم برای مشخص کردن مقدار بتاکاروتن در مواد غذایی استفاده نمی کنند .در عوض ،آنها از یک مقدار استفاده می کنند معروف به معادل فعالیت رتینول ( ، )RAEکه میزان رتینول را بیان می کند بدن در واقع از یک ماده غذایی گیاهی پس از تبدیل به دست می آید 12 .میکروگرم بتاکاروتن رژیم غذایی یک میکروگرم رتینول RAE 1شمارش می کند .این تفاوت تشخیص می دهد که جذب و تبدیل بتاکاروتن به میزان قابل توجهی کمتر است از آنهایی که از رتینوئیدها کارآمد هستند. همانطور که قبًال نیز اشاره شد ،بتاکاروتن حاصل از غذاهای گیاهی به فعال تبدیل نمی شود ویتامین Aبه سرعت کافی خطرناک است .با این حال ،شناخته شده است اگر زیاد غذا بخورید ،مردم را به رنگ زرد روشن تبدیل کنید .بتاکاروتن فقط در چربی ها تقویت می شود در زیر پوست قرار دارد و یک چدن زرد رنگ را پخش می کند (شکل 2-8را ببینید) .عالوه بر این ، همانطور که قبًال مورد بحث قرار گرفت ،مصرف بیش از حد بتاکاروتن از مکمل ها ممکن است مضر باشد ، به خصوص برای افراد سیگاری • • • • • • • • • • • • ویتامین آین مواد غذایی ویتامین Aاز پیش ساخته فقط در غذاهای با منشاء حیوانات یافت می شود. غنی ترین منابع ویتامین ، Aروغن کبد و ماهی است ،اما شیر ،پنیر و غنی شده است غالت همچنین منابع خوبی هستند .افراد سالم می توانند با غذاهای غنی از ویتامین Aبخورند استثنای احتمالی کبد — در مقادیر زیاد بدون خطر سمیت .یک بار خوردن کبد هر هفته یا همین اندازه کافی است کره و تخم مرغ مقداری ویتامین Aرا نیز به رژیم غذایی می دهد. از آنجا که ویتامین Aمحلول در چربی است ،هنگام کمبود شیر از بین می رود .برای جبران شیرهای کم چرب ،کم چربی و بدون چربی غالبًا با ویتامین Aتقویت می شوند. مارگارین نیز معموًال غنی شده است تا همان مقدار ویتامین Aرا تأمین کند به عنوان کره شکل 3-8نمونه‌گیری از ثروتمندترین منابع غذایی هر دو فرمول داده شده را نشان می دهد ویتامین Aو بتاکاروتن. وعده های غذایی فست فود معموًال فاقد ویتامین .Aهستند پنیر ،هویج و سایر غذاهای سرشار از ویتامین ، Aکیفیت غذایی وعده های غذایی آنها است تا حد زیادی بهبود می یابد • • • • • • • • • • • • • • • • • بتاکاروتن موجود در مواد غذایی بسیاری از گیاهان از گیاهان است حاوی بتاکاروتن ،رنگدانه نارنجی مسئول رنگهای جسورانه بسیاری از میوه ها و سبزیجات است. هویج ،سیب زمینی شیرین ،کدو تنبل ،طالبی ،و زردآلو همه منابع غنی و نارنجی روشن آنهاست رنگ باعث افزایش جذابیت چشم در صفحه می شود .یکی دیگر گروه رنگارنگ ،سبزیجات سبز تیره ،مانند اسفناج ،سایر سبزیجات و کلم بروکلی ،مدیون رنگ خود هستند کلروفیل و بتاکاروتن .نارنجی و رنگدانه های سبز با هم یک رنگ سبز عمیق و تیره بوجود می آورند رنگ به سبزیجات سایر سبزیجات رنگارنگ ، مانند کاهو یخ کوهی ،چغندر و ذرت شیرین می توانند شما را به فکر اینکه حاوی بتاکاروتن هستند ، اما این مواد غذایی رنگ خود را از رنگدانه های دیگر گرفته می شوند و منبع ضعیف بتاکاروتن هستند .با توجه به آنها غذاهای گیاهی "سفید" مانند برنج و سیب زمینی را تشکیل می دهند کم و یا هیچکدام .توصیه هایی برای خوردن تاریک حداقل سبزیجات و میوه های سبز یا عمیق هر روز دیگر به افراد برای تأمین ویتامین خود کمک می کنیم نیاز دارد

رایگان