صفحه 1:
بنام خداوند بخشنده مهربان
صفحه 2:
2
vitamins and minerals
* Describe how vitamins differ from the
energy nutrients and how fat-soluble
* vitamins differ from water-soluble
vitamins.
صفحه 3:
* The vitamins occur in foods in much
smaller quantities than do the
energy-yielding nutrients, and they
themselves contribute no energy to
the body.
2
صفحه 4:
Classification
B-complex and Vitamin C
Dissolve in water
Absorbed freely into the
bloodstream
Excreted by the kidneys
Rarely reach toxic levels
Vitamins A, D, E, K
Dissolve in fat
Requires protein carriers for
transport
Stored in the liver and body fat
Megadoses can result in toxicity
صفحه 5:
2
The Vitamins
Water-Soluble
Vitamins
* bvitamins
* thiamin
* riboflavin
* niacin
* Pantothenic acid
* biotin
* Vitamin B6
* Folate
* Vitamin B12
* Vitamin c
Fat-Soluble Vitamins
٠ Vitamin A
+ Vitamin D
٠ Vitamin E
٠ Vitamin E
صفحه 6:
Fat Soluble Vitamins
صفحه 7:
Vitamin A and Beta-
Carotene
* Vitamin A has the distinction of being
the first fat-soluble vitamin to be
recognized.
Vitamin A is a versatile vitamin, with
roles in gene expression, vision, cell
differentiation (thereby maintaining
the health of body linings and skin),
immunity, and reproduction and
3
growth
صفحه 8:
2۳5
The forms of vitamin A
Three different forms of vitamin A are
active in the body:
retinol,
retinal,
retinoic acid
صفحه 9:
Each form of vitamin A
performs specific tasks.
retinol,
تولید مثل
عمده ترین شکل حمل و نقل و ذخیره سازی
لولها در صورت لزوم رتینول را به اسید رتینال یا رتینوئیک اسید
تبدیل می کنند
retinal,
در بینایی
* <retinoic acid
بعنوان یک هورمون عمل می کند و تمایز سلول را تنظیم می کند
رشد و نمو جنین
2
صفحه 10:
2۳5
protein, retinol-binding
* پروتئین حمل و نقل ویژه . اتصال به رتینول
* پروتتین (۸۳) )» رتینول را از کبد » جایی که در آن قرار
دارد . ذخیره می کند و آن را در خون حمل مى کند
صفحه 11:
توسط اسید رتینوئیک اسید ویتامین تنظیم
ژنها سنتز پروتئین ها را هدایت می کنند
پروتئین هاء از جمله آنزیم ها و آنزیم ها ء کار متابولیک بافت ها را انجام
می دهند
از این رو ء عواملی که بر بیان ژن می گذارند نیز بر فعالیت های
متابولیکی بافت ها و سلامت بدن تأثیر مي گذارند
امین ۰۸ اکنون به عنوان ن كليدهمابي شتاخته شده استت - الهانيه فعالبيا
Sat کردن برخی ژنها کمک می کنند
صفحه 12:
نقش ویتامین ۸/ دربینایی
ویتامین ۸ دو نقش ضروری را در چشم ایفا می کند.
حفظ و سلامت؛ قرنیه
در دریافت نور در شبکیه
صفحه 13:
2
دربینایی ABA وبتامین
رودوپسین از گروه گیرنده های جفتشونده 3) پروتئین است.
این رنگدانه ارغوانی در غشای یاختههای استوانهای شبکیه
وجود داردو به نور کم حساس است. این رنگدانه از دو جزء
اپسین (0051۳)) و رتینال (آلدئیدویتامین آ) تشکیل شده
است. گروه مولکولهای رنگی ۱۱ سیس رتینال هنگامیکه در
معرض نور قرار می گیرند به ایزومر رتینال ترانس تغییر حالت
می دهند از ایزومریزاسیون همین مولکول رودوپسین است که
باواسطه اپسین گیرنده ت) پروتئین فعال شده و سیگنالهای
محرک به مغز ارسال می شود.
صفحه 14:
نقش ویتامین در سنتز پروتئین و تمایز سلولی
یکهزارم از آن در شبکیه است
بیشتردر پوست و اندامهای بدن وجود دارد .
جایی که در پشت صحنه در سطح ژنتیکی برای سنتز پروتئین وتمایز
سلول 1
ویتامین ۸ و بتاکاروتن به محافظت در برابر آسیب های پوستی نور
خورشید کمک می کنند
ویتامین ۰۸ به واسطه نقش خود در سلول ۱
تمایز . به حفظ یکپارچگی سلولهای اپیتلیال کمک می کند. (بافت های
اپیتلیال موجود در بدن شامل لایه های دهان » معده و
روده ها پوشش ریه ها مثانه؛ پوشش رحم و واژن و .)
درجشم ء بافت اپیتلیال خارجی ترین لايه قرنیه را می پوشاند .
صفحه 15:
به عنوان ره نقش ويتامين در ایمنی بدن ویتامین
sl ls ۰ بدون وتمین ۸ کافی .این لو نات
ژنتیکی پاسخی تغییر یافته در برابر عفونت ایجاد می کند که
باعث می شود دفاع بدن را تضعیف کند.
صفحه 16:
2۳5
نقش ویتامین ۸ در تولید مثل » رشد و تکامل
اسپرم سازی
* در زنان رشد و نمو طبیعی جنین را تقویت می کند
* در دوران بارداری . ویتامین ٩ به جنین منتقل می شود و برای
تکامل سیستم عصبی . ریه ها ء قلب . کلیه ها . اسکلت . چشم
و گوش. ضروری است
صفحه 17:
نقش بتاکاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدان
* برای سالها دانشمندان معتقد بودند
بتاکاروتن فقط به عنوان یک پیش ساز ویتامین ۸ مورد توجه است.
محققان دریافتند که بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان بسیار مؤثر در بدن است. آنتى
اکسیدان ها ترکیباتی هستند که از ترکیبات دیگر محافظت می کنند
(مانند لیپیدهای موجود در غشای سلولی) در آثر حمله اکسیژن. اکسیژن باعث
اخته شده به عنوان رادیکالهای آزاد می شود كه مى توانند
واکنش های زنجیره ای را در سلول آغاز کنند
غشاها اگر کنترل نشده باقی بماند . اين واکنش های زنجیره ای می تواند به
ساختار سلول آسیب برساند
آسیب اکسیداتیو و رادیکال آزاد به تحریک برخی مراحل اولیه سرطان و بیماری
های قلبی. ۱
تحقیقات ارتباط بین آسیب اکسیدات
از جمله نابینایی مربوط به سن ۰
بیماری کلیوی.
و ایجاد بسیاری از بیماریهای دیگر »
ارى polls ار تریت» آب مروارید» هبات و
صفحه 18:
نقش بتاکاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدان
مطالعات انجام شده در مورد جمعیت نشان می دهد افرادی که رژیم های غذایی کم بتاکاروتن انواع
خاصی از سرطان؛ بیشتر است
رژیم های غذایی حاوی مقادیر زیادی از چنین مواد غذایی هستند. بر اساس یافته هایی که بتاکاروتن
دارد
بتاكاروتن مواد غذایی در برابر سرطان محافظت می کنند . ۱
اثرات مکمل بتاکاروتن در بروز سرطان ریه در افراد سیگاری - انتظار مير فت محققان تأثير مفیدی
داشته باشند . اما درعوض دریافتند که افراد سیگاری هستند مصرف مکمل های بتاکاروتن بیشتر به
سرطان در ريه مبتلا شدند
برخی غذاها -- شامل ویتامین ع] ؛ ویتامین ) ۰ سلنيوم معدنى و بسيارى از كياهان شيميايى
هستند. آنتی اکسیدان های رژیم غذایی فقط یک طبقه از مجموعه های مختلفی از ترکیبات هستند
در غذاهای کامل که به نظر می رسد از لحاظ هم افزایی به نفع سلامت هستند
غذاهای غنی از بتاکاروتن . نه مکمل . به نفع سلامتی است.
« کمیته 2*1] مقدار مصرف توصیه شده ای برای بتاکاروتن را تعیین نکرده است
صفحه 19:
كمبود ويتامين./
تا یک سال ويتامين 48 را مى توان در آن ذخيره كرد
colts Tesi aay ٩
۱ gh le le ll 98
غنى أزويتامين ل نخورد. علائم كمبود تا زمانى كه ذخاير تخلية نشوند . ظاهر نمى شوند.
Sas a yb JUTE NES,
ما .با این حال + عواقب عمیق و شدید خواهد بود.
در کمبودویتمین >
ple و تکامل سلولی دچاراختلال می شود. سلولهایایتلیال صاف شده و شروعبه ولیدگرتین می کنند -پروتین سخت و نعطاف
ابذير مو
wt,
در جشم . اين فرايند منجر به خشك شدن و سخت شدن قرنبهمی شود .که
ممكن است تا egal glia پیشرفت کند
كمبود lal He A at نابناى قابل بيشكيرى در كودكان در سراسر جهان لست كه باعث مى شود نيم ميليون كودك هرسال
بينايى خود رأ أز دست بدهند
كورى به دليل كمبود ويتامين 8 . معروف به كزروفتالمى . طى مراحلى ايجاد مى شود در ابتدا قرنيه به علت توليد ناكاقى مخاط
خشک و سخت می شود این مرحلهبهعنون زروزشناخته شدم. سوس به سوصت به ترم شدن قرنية اجام می شود
پیشرقت به سمت 166۲8001813613 . نرم شدن قرئيه -بركشت نابذير
ابينايى بسيارى از كودكان در سراسر جهان اشكال كمترى از كُميود ويثامين ل فارئد »
أنها را در برابر بيمارى هاى عفونى آسيب بذير مى كند. مكمل معمول ويتامين A
و غنى سازى مواد عذابى مى ثوائد مداخلات نجات دهنده در زندكى بأشد
صفحه 20:
Aces 19 کمبود
* تمام سطوح بدن . جه در داخل و جه در خارج » به کمک
ويتامين A یکپارچگی خود را حفظ می کنند
* ويتامين
* ۸ فقدان ویتامین ۸ -سلول های پوست سخت شده و صاف
می شوند و باعث می شوند آنرا تغییر دهند خشک , زبر »
پوسته پوسته و سخت است. تجمع کراتین باعث ایجاد توده
درفولیکول مو (کراتینیزاسیون)می شود
صفحه 21:
2
Aces 19 کمبود
در دهان ء كمبود ويتامين ۸ باعث خشک شدن دهان و سخت
شدن غدد بزاق می شودو آنها را در معرض عفونت قرار می
دهد.
ترکنسنات مخاط فر معله و
روده کاهش می یابد . مانع هضم طبیعی و جذب مواد مغذی
فى شويه
عفونت ساير غشاهاى مخاطى نيز محتمل مى شود.
صفحه 22:
كمبود ويتامين./
* نقش ویتامین ۸/ در حف حفظ موانع دفاعى بدن ممكن است تا حدى
Basie
* رابطه کمبود ویتامین ۸۸ با استعداد ابتلا به عفونت در کشورهای در
حال توسعه در سراسر جهان . سرخک یک بیماری ویران کننده
عفونی است که باعث کشته شدن می شود
۴ ۴۳۲۰ کودک هر روز.
مرگ و میرها معمولا به دلیل عفونت های مرتبط مانند ذات الریه و
اسهال شدید است. دوزهای زیاد ویتامین ۰۸۸ خطر مرگ را کاهش
می دهد
* از این عفونت ها
صفحه 23:
كمبود ويتامين./
شواهدى وجود دارد كه نشان مى دهد ويتامين ۸ شدت سرخک و مربوط به
سرخك را كاهش مى دهد
عفونت ها و اسهال باعث شده تا سازمان بهداشت جهانی (۷۷۳۱6) و
صندوق اضطراری بین المللی کودکان سازمان ملل متحد (بونیسف) را ساخته
کنترل کمبود وبتامین ۰ هدف اصلی در تلاش برای بهبود بقای کودک است
در سراسر جهان در حال توسعه آنها مکمل ویتامین ۸ معمول را برای همه
کودکان مبتلا به سرخک در مناطقی که کمبود ویتامین ۸۵ است یا توصیه می
کنند » توصیه می کنند
جایی که میزان مرگ سرخک زیاد است آکادمی اطفال آمریکایی . مکمل ویتامین
۸ را برای گروههای خاصی از نوزادان مبتلا به سرخک و
کودکان در ایالات متحده.
صفحه 24:
مسموميت با ويتامين./
* ويتامين یک سمیت وبتامین ۸/ هنگام مصرف افراد احتمال
واقعی است
* مقادیر غلیظ ويتامين .4 از قبل توليد شده در غذاهای حاصل از
حیوانات . غذاهای غنی شده يا مکمل ها. غذاهای گیاهی
وبتامین را فقط به عنوان بتاکاروتن . حاوی ویتامین ها تشکیل
می دهند
فرم پیش ساز غیرفعال. پیشرو به سرعت به ویتامین ۸۸ فعال
به اندازه کافی برای ایجاد سمیت.
صفحه 25:
مصرف بیش از حد ویتامین ۸۸ به همان سیستمهای بدن که علائم آن را نشان
می دهد آسیب می رساند
کمبود ویتامین han) A در جدول به جدول ۴-۸ مراجعه کنید). کودکان به دليل
نياز به ويتامين 4 كمترى و حساس تر هستند در معرض سمیت ویتامین ABA
دارند
به مصرف بيش از حد در دسترس بودن غلات صبحانه . وعده هاى غذايى فورى ».
شیر غنی شده و
ویتامین های شیرین مانند . هر کدام حاوی ۱۰۰ درصد یا بیشتر از توصیه های
روزانه ویتامین 2 هستند . این امکان را برای والدین خوب و معقول فراهم می
جندين برابر مقدار روزانه ويتامين را به كودك در عرض جند مورد تأمين كنيد
ساعت هاء
صفحه 26:
2
ویتامین ۸ زیاد . خطر تراتوژن را نیز به همراه دارد. ویتامین ۸٩
بیش از حد در طول
حاملگی می تواند به نخاع و سایر بافت های جنین در حال رشد
آسیب برساند و خطر نقص هنگام تولد را افزایش می دهد.
ميزان تحمل بالای مصرفی ۳۰۰۰ میکروگرم
برای زنان در سن باروری مبتنی بر اثر تراتوژنیک ویتامین ۸٩
است.
صفحه 27:
polite زیاد ویتامین ۸ در طول سال ها ممکن است استخوان ها را تضعیف کرده
Gal ol ag کند
به شکستگی ها و پوکی استخوان مراجعه کنید (برای بحث بیشتر در مورد پوکی
استخوان به بحث بعدی درباره ویتامین م] مراجعه کنید).
1۵
برای روشن شدن رابطه بین ویتامین ۸ تحقیقات بیشتری لازم است
سلامت استخوان ها . اما چنین یافته ها نشان می دهد که بیشتر افراد نباید
ویتامین مصرف کنند
یک مکمل حتی مکمل های مولتی ویتامین به طور معمول ۱۵۰۰ میکروگرم ارائه
می دهند
ویتامین ۸ بسبار بیشتر از آنچه بیشتر مردم نیاز دارند. برای چشم انداز ۰ RDA
براى ويتامين
۰ میکروگرم برای خانمها و ٩۰۰ میکروگرم براى آقايان
صفحه 28:
برخی از بستگان ویتامین ۸ با تجویز به عنوان داروهای ضد آکنه در
دسترس هستند. چه زمانی
این آماده سازی ها به طور مستقیم بر روی سطح پوست اعمال می شوند .
در تسکین علائم کمک می کنند ۱
آکنه. مصرف دوزهای زیاد ویتامین ۸ در داخل بدن باعث آکنه شدن
ممکن است علاثم مندرج در جدول ۴-۸ ۰ بعداً در این فصل را نشان دهد.
در بیشتر موارد.
غذاها انتخاب بهتری نسبت به مکمل های مورد نیاز مواد مغذی است.
بهترین راه برای اطمینان
یک ویتامین (/ بی خطر برای خوردن وعده های سخاوتمندانه از غذاهای
سرشار از ویتامین ۸٩ است.
صفحه 29:
بتاکاروتن
تبدیل بتاکاروتن و سمیت دانشمندان تغذیه از میکروگرم برای مشخص کردن مقدار بتاکاروتن در
مواد غذایی استفاده نمی کنند. در عوض آنها از یک مقدار استفاده می کنند
معروف به معادل فعالیت رتینول (ع۳۵) ۰ که میزان رتیتول را بیان می کند
بدن در واقع از یک ماده el soit بس از تبدیل به دست می آید. ۱۲ میکروگرم بتاکاروتن رژیم
غذایی یک میکروگرم رتینول ۱ ع شمارش می کند. این تفاوت تشخیص می دهد که جذب و
تبدیل بتاکاروتن به میزان قابل توجهی کمتر است
از آنهایی که از رتینوئیدها کارآمد هستند.
همانطور که قبلاً نیز اشاره شد . بتاکاروتن حاصل از غذاهای گیاهی به فعال تبدیل نمی شود
ویتامین ۸ به سرعت کافی خطرناک است. با این حال . شناخته شده است
اگر زیاد غذا بخورید . مردم را به رنگ زرد روشن تبدیل کنید. بتاکاروتن فقط در چربی ها تقویت می
شود
در زیر پوست قرار دارد و یک چدن زرد رنگ را پخش می کند (شکل ۲۸ را ببینید). علاوه بر اين +
همانطور که قبلاً مورد بحث قرآر گرفت مصرف بیش از حد بتاکاروتن از مکمل ها ممکن است مضر
باشد:»
به خصوص برای اقراد سیگاری
صفحه 30:
ویتامین آین مواد غذایی ویتامین ۸٩ از پیش ساخته فقط در غذاهای با منشاء حیوانات یافت می شود.
غنی ترین منابع ویتامین ۰/۸ روغن کبد و ماهی است . اما شیر » پنیر و غنی شده است
غلات همچنین منابع خوبی هستند. افراد سالم می توانند با غذاهای غنی از ویتامین ۸ بخورند
استثنای احتمالی کبد -- در مقادیر زیاد بدون خطر سمیت. یک بار خوردن
هر هفته یا همین اندازه کافی است کره و تخم مرغ مقداری ویتامین ۸٩ را نیز به رژیم غذایی می دهد.
از آنجا که ویتامین ۸ محلول در چربی است . هنگام کمبود شیر از بین می رود. برای جبران
شیرهای کم چرب , کم چربی و بدون چربی غالبا با ويتامين 2 كقويت مى شوند.
مارگارین نیز معمولاً غنی شده است تا همان مقدار ویتامین را تأمین کند
به عنوان کره شکل ۳-۸ نمونه گیری از تروتمندترین منابع غذایی هر دو فرمول داده شده را نشان می
دهد
ویتامین ۸۵ و بتاکاروتن. ۱
وعده های غذایی فست فود معمولاً فاقد ویتامین ۸ هستند
پنیر ۰ هویج و سایر غذاهای سرشار از ویتامین ۰/۸ کیفیت غذایی وعده های غذایی آنها است
تا حد زیادی بهبود مى یابد
صفحه 31:
بتاكاروتن موجود در مواد غذايى بسيارى از گیاهن از گیاهان اس
حاوى بتاكاروتن ٠ رنكدانه نارنجى مسئول رتكهاى جسورانه بسيارى از ميوه ها و سبزيجات اسسته
هويج . سيب زمينى شيرين . كدو تنبل . طالبى »و
زردآلو همه منابع غنى و نارنجى روشن آنهاست
زنگ باعت افایش جنابیت چشم دز صفحه می شود یکی دیگر
گروهرنارنگ . سبزيجات سبز تيره . مانند اسفناج . ساير سبزيجات و كلم بروكلى . مدیون رنگ خود هستند
كلروفيل و بتاكاروتن. نارنجى و
رنكدانه هاى سيز با هم يك رنگ سبز عمیق و تیره بوجود می آورند
رنگ به سبزیجات سایرسبزیجات رنارنگ >
مالندکهویخ کوهی . چفندر و قرت شيرين مى توانند
شنا را يه فكر ايتكه حاوئ يتأكاروئن هستند »
اما اين مود غنایی رنگ خود را از رنكدانه هلى ديكر كرفته مى شون و منبع ضعيف بتاكاروئن هستند با توجه به
آنها غذاهاى كياهى "سفيد" مانند برتج و سيب زمينى را تشكيل مى دهند
كم و يا هيجكدام. توصيه هایی برای خوردن تاریک
حداقل سبزيجات و ميوه هاى سبز يا عميق
هر روز ديكر به اقراد براى تأمين ويتامين خود كمك مى كنيم
sik