پی‌دی‌اف
مهارت‌های شخصیمنابع انسانی و مشاغلمدیریت و رهبری

روش تدریس تعاملی آموزش آسان گزینش و مصاحبه معلمان آمادگی برای آزمون دانشگاه فرهنگیان

توضیحات دانلودفایلpdf روش تدریس تعاملی آموزش آسان گزینش و مصاحبه معلمان آمادگی برای آزمون دانشگاه فرهنگیان حالت پرده نگار قابل نمایش در کلاس جزوه دانشجویی و دانشگاهی تعداد صفحات :21 تدریس تعاملی روشی است كه به آن روش فعال تدریس نیز گفته می شود. یادگیری تعاملی دانش آموزان را برمی انگیزد، به صورت همیار باهم كار كنند تا به هدف مشتركی دست یابند. دانش آموزان در تلاش برای یادگیری باید همراه هم،مانند یك تیم مستقل عمل كنند وشعارشان این باشد كه:"همه برای یكی،یكی برای همه"

محمد فایق مجیدی دهگلان

صفحه 1:

صفحه 2:
عنوان تحقیق : روشهای تدریس تعاملی

صفحه 3:
© تدریس ‎Teaching‏ بطور کلی به مجموعه ی فعالیت هایی که در موقعیت کلاسی براثر تعامل هدفدار بین مربی .فرا گیران و مواد درسی صورت تدریس گویند مشروط بر آنکه این مجموعه فعالیت به یاد گیری دانش آموز بیانجامد. * بنابراین فعالیت تدریس به منظور ایجا تغییردررفتاریاد گیرنده صورت میگیرد . اين فعالیت بر تعامل سه رکن مربی یاد گیرنده و مواد درسی استوار است . اجزاو عناصر فرایند تدریس : مربی @~ مواد درسى ‏ 4ه دانش آموز

صفحه 4:
مقایسه مفهوم تدریس و آموزش با یادگیری ۰ هدف و منظور از انجام این دو فعالیت ایجاد یادگیری در یادگیرندگان است , ۰ آموزش مفهوم عام تری نسبت به تدریس است. تدریس در موقعیت و محدوده زمانی خاص تری نسبت به آموزش انجام می شود . مادری که به عنوان اولین مربی تغذیه کودک ءبه فرزند خود نکاتی درباره تغذیه را یاد می دهد به انجام فعالیت آموزشی مشغول است »اما مسلما به آن فعالیت مقهوم تدریس اطلاق نخواهد شد .

صفحه 5:
الگوی تدریس : ‎(Model of teaching) ux i ul ©‏ نقشه و چهارچوب فعالیت های مربی و دانش آموز برای سازماندهی ارائه مواد درسی است . ۰ یک الگو یا مدل »مراحل مختلفی برای تدریس مشخص می کند که سلسله مراتبی از فعالیت ها را نشان می دهد .

صفحه 6:
ویژگی های الگوی تدریس : © فهرستی از کارها و فعالیت هایی که مربی و دانش آموز باید انجام دهند را تحص می تن * ترتیب انجام فعالیت ها را مشخص می کند. © برخورد منظم با مسائل آموزشی را تجویز می کنند .به طوریکه انتقال و ارتباط افراد مختلف را میسر می کند. » فرصت اصلاح و بازنگری فعالیت ها را مدنظر قرار می دهد .

صفحه 7:
‎ca 3‏ 7 مفهوم روش ندرپس » مفهوم روش تدریس اشاره به اسلوب و طريقه انجام تدريس در قالب الگوهای تدریس دارد.روش تدریس راه منظم و با قاعده منطقی برای ارائه درس می باشد. ‏» الگو نسبت به روش از جامعیت بیشتری برخوردار است . الگو نحوه تعامل مربی .دانش آموز و برنامه درسی را نشان می دهدو معمولا نمی توان بیش از یک الگو را برگزید در حالیکه مفهوم روش بیشتر فعالیت های مربی را مدنظر قرار می دهد و شامل راه انجام دادن فعالیت ها است بنابر این در اجرای یک الگو می توان از چند روش به صورت ترکیبی از روش های مختلف استفاده کرد .

صفحه 8:
روشهای تدریس: *هر یک از روش های آموزشی به تنهایی مزایا و معاییی دارد و از این رو غالبا بکار گیری مجموعه ای از روش های تدریس و آموزش توصیه می شود تا کا رآیی و اثربخشی بیشتری به همراه داشته باشد .

صفحه 9:
۰ روش آموزشی باید با توجه به اهداف آموزش مورد نظر در انتقال دانش , تغییر نگرش و مهارت های عملی و علمی رفتارهای فراگیران انتخاب شود .

صفحه 10:
معیارهای انتخاب روش آموزشی: *تعداد فراگیران *مدت زمان اجرای آموزش *سطح آگاهی و دانش فراگیران *تجهیزات آموزشی مورد نیاز *انتظار شما از میزان مشارکت فراگیران در طول دوره آموزش

صفحه 11:
روش تدریس تعاملی * یکی از روش های تدریس که امروزه به طور جدی مورد توجه اندیشمندان عرصه تعلیم و تربیت قرار گرفته است» روش تدریس تعاملی یا فعال می باشد. از ویژگی های بارز چنین تدریسی فعال بودن معلم و دانش آموزان در فضایی کاملا اجتماعی و آزاد از نظر بیان انديشه » نقد سازنده و بازسازی تجارب گذشته شخصی است. تدریس بخشی از آموزش است و به آن قسمت از فعالیت های آموزشی که با حضور معلم در کلاس درس اتفاق می افتد اطلاق می شود.

صفحه 12:
ادامه طی سالهای متمادی رویکردهای متفاوتی درتدریس ارائه شده اند . هررویکرد را ‎OS‏ ‏به وسیله مبانی نظری ۰ آثار آموزشی ۰ ساختار و محیط یاد گیری آن تجزیه و تحلیل و شناسایی کرد . صاحبنظران هر رویکرد را شامل چندین الگوی تدریس می دانند . الگو مفهومی وسیع تر از راهبرد و روش دارد. الگوی تدریس رویکردی وسیع و کلی به آموزش است . در حالیکه راهبردها و روش های تدریس جنبه های خاصی را برای آموزش در بردارند .همچنین الگوهای تدریس ویژگی های دیگری دارند که راهبرد و روش ها فاقد آن ها هستند این ویژگیها عبارتند از داشتن مبانی نظری داشتن دید گاه و جهت گیری درباره آنچه دانش آموزان باید یاد بگیرند. چگونگی یا گیری و توصیه هایی در باره رفتار معلم به هنگام تدریس و ساختار کلاس به منظور ایجاد انواع ياد كيرى بنا به تعریفی که جویس ‏ ویل و شاورز به نقل از بهرنگی (۱۳۷۱) ارائه می دهند الگوی تدریس طرح يا نقشه ای است که می توانیم برای تدوین تدریس رودررو در کلاس های درس ‎ail‏ حالت آموزش فردی به کار بریم .

صفحه 13:
ادامه در یک تقسیم بندی کلی الگوهای تدریس رابه دو دسته الگوی مکانیستیک و الگوی ارگانیستیک تقسیم کرده اند. الگوی مکانیستیک یک الگوی بسیار قدیمی است. در این الگو معلم مرکز و نقطه اتکاء شاگردان است و هميشه به عنوان دریایی از معلومات در برابر آنان ظاهر می شود. به همین دلیل عده ایی اين الگو را الگوی معلم مداری نامیده اند .

صفحه 14:
از ویژگی های بارز یادگیری در اين الگو » اين است که شاگردان مطالب را می آموزند و زود هم فراموش می کنند ۰ زیرا برای آن ها و معلمشان هدفی جز گذراندن امتحان هدف دیگری وجود ندارد. در الگوی ارگانيستيك, توجه به شاگردان و توانابی های او از اهمیت خاصی برخوردار است. مطابق اين الگو » آدمی به عنوان يك موجود زنده ای در نظر گرفته می شود که ذاتا فعال است به همین ‎ula‏ عده ای اين الگو را »الگوی شاگرد مداری «نامیده اند. زیرا در اين الگو معلم هميشه به علل و چگونگی رفتار شاگردان توجه دارد . و هیچ گاه رفتار آنان رانادیده نمی گیرد وبرنامه را جهت فهم ودرک آنان سوق میدهد.

صفحه 15:
ادامه تدریس نعاملی روشی است که فراتر از كمك به دانش آموزان به کسب محتوای علمی و مهارت ها می اندیشد. در اين رویکرد علاوه بر توجه به كسب اطلاعات و مهارت هاء به فرایند تفکر واهداف اجتماعی آموزش تاکید فراران شده است .

صفحه 16:
ادامه تدریس تعاملی درمقابل تدریس نظارت و تحدید. اقتدار و تسلط یعنی آنچه عموما در مدارس یافت می شوند و هدف اصلی آن ها توسعه مهارت های نقش محور است» قرار دارد. رویکرد تدریس تعاملی فعالیتی منظم و سنجیده در باره موضوع یا مساله ای خاص است که دانش آموزان در تعامل با یکدیگر در قالب گروه های چند نفره در بار آن موضوع یا مسئله هماع انیت بت و ‎Silo aes‏

صفحه 17:
ادامه رات روشها حلاف روشهی مممول دانش آموران فملنه در فراید آموزش شرکت می کنتدوستولیت تدریس تعاملی روشی است که به آن روش فعال تدریس نیز گفته می شود. یادگیری خود و دوستان را بر عهده می گیرند . در این روش موقعیتی فراهم می شود که در آن دانش آموزان یکدیگر را به عنوان گروه همکار تجربه می كنند و در فرايند تجربه ياد می گیرند که چگونه خود و دیگران را تایید یا رد کنند و به اندیشه های یکدیگر احترام بگذارند و دوستی های خود را فارغ از قوم . نژاد . جنس و دیگر تقسیمات گروهی گسترش دهند. رویکرد تعاملی که امروزه برآن تاکید ویژه می شود. درجامعه شناسی تعلیم وتربیت به متس های مقلبل مبان کروه های همان ملم و داش آموزمطم ومذیر إيشرقت هاى تحصيلى دانش آموزان. پرورش تفکر انتقادی و تحمل انديشه هاى مخالف. ارزش های معلمان و دانش آموزان می پردازد:

صفحه 18:
ادامه ۰ یادگیری تعاملی دانش آموزان را برمی انگیزد. به صورت همیار باهم کار کنند تا به هدف مشترکی دست یابند. دانش آموزان در تلاش برای یادگیری باید همراه هم.مانند يك تیم مستقل عمل کنند وشعارشان این باشد که: "همه برای یکی» یکی برای همه " .

صفحه 19:
ادامه كلاس هاى درس تعاملى»اساس "كلاس من"را به "كلاس ما" تبديل مى كنند و يادكيرى از طريق هميارى براى دانش آموزان فرصتى ايجاد مى كند تا با یکدیگر در قالب کروه های کوچک. وگروه هایی متشکل از افراد با توانايى هاى متفاوت کار کنند. نقش معلم از اشاعه دهنده وانتقال دهنده اطلاعات به تسهیل کننده روندیادگیری تغییر می یابد. مسئولیت یادگیری از دوش معلم برداشته وبه دانش آموز محول می شود. افزون برایندانش آموزان با کار در گروه های همیار, بیش از پیش با روند یادگیری درمی آمیزند.

صفحه 20:
ادامه آنان نه فقط مسئولند محتوا و مهارت ارائه شده را یادبگیرند» بلکه در برابر یادگیری اعضای گروه خودهم مسئولیت دارند . الگوی تدریس تعاملی در فرایند آموزش بر اساس محتوا ۰ هدف و امکانات ممکن است به روش های مختلفی اجرا شود. از رایج ترین روش های تدریس الگوی تعاملی می توان به یادگیری از طریق همیاری یا یادگیری مشارکتی » بحث گروهی » پرسش و پاسخ » ایفای نقش بدیعه پردازی ۰ بارش مغزی يا طوفان ذهنی وسفر درونی اشاره نمود .

صفحه 21:

عنىان تحقیق :روشهای تدریس تعاملی استاد محترم :جناب آقای دکتر حمید رضا مقامی دانشجى :میترا گلبند تىکلی نیمسال تحصیلی :اول 97-98 مفهوم تذریس: تذریس :Teachingبغَر کلی بِ هجوَػِ ی فؼالیت ّایی کِ در هَقؼیت کالسی بزاثز تؼاهل ّذفذار بیي هزبی ،فزاگیزاى ٍ هَاد درسی صَرت هیگیزد تذریس گَیٌذ هطزٍط بز آًکِ ایي هجوَػِ فؼالیت بِ یادگیزی داًص آهَس بیاًجاهذ. بٌابزایي فؼالیت تذریس بِ هٌظَر ایجادتغییزدررفتاریادگیزًذُ صَرت هیگیزد .ایي فؼالیت بز تؼاهل سِ رکي هزبی ،یادگیزًذُ ٍ هَاد درسی استَار است . اجشاٍ ػٌاصز فزایٌذ تذریس : هزبی عزح درس هَاد درسی داًص آهَس هقبیسِ تذریس آهَسش بب یبدگیزی ْ ذف ٔ يُظٕس اص اَجبو ایٍ دٔ فعبنیت ایجبد یبدگیشی دس یبدگیشَذگبٌ اعت . آيٕصػ يفٕٓو عبو تشی َغجت ثّ تذسیظ اعت .تذسیظ دس يٕلعیت ٔ يحذٔدِ صيبَی خبؿ تشی َغجت ثّ آيٕصػ اَجبو يی ؽٕد .يبدسی کّ ثّ عُٕاٌ أنیٍ يشثی تغزیّ کٕدک ،ثّ فشصَذ خٕد َکبتی دسثبسِ تغزیّ سا یبد يی دْذ ثّ اَجبو فعبنیت آيٕصؽی يؾغٕل اعت ،ايب يغهًب ثّ آٌ فعبنیت يفٕٓو تذسیظ اعالق َخٕاْذ ؽذ . الگَی تذریس انگٕی تذسیظ (َ )Model of teachingمؾّ ٔ چٓبسچٕة فعبنیت ْبی يشثی ٔ داَؼ آيٕص ثشای عبصيبَذْی اسائّ يٕاد دسعی اعت . یک انگٕ یب يذل ،يشاحم يختهفی ثشای تذسیظ يؾخـ يی کُذ کّ عهغهّ يشاتجی اص فعبنیت ْب سا َؾبٌ يی دْذ . ٍیژگی ّبی الگَی تذریس : فٓشعتی اص کبسْب ٔ فعبنیت ْبیی کّ يشثی ٔ داَؼ آيٕص ثبیذ اَجبو دُْذ سا يؾخـ يی کُذ . تشتیت اَجبو فعبنیت ْب سا يؾخـ يی کُذ. ثشخٕسد يُظى ثب يغبئم آيٕصؽی سا تجٕیض يی کُُذ ،ثّ عٕسیکّ اَتمبل ٔ استجبط افشاد يختهف سا يیغش يی کُذ. فشفت افالح ٔ ثبصَگشی فعبنیت ْب سا يذَظش لشاس يی دْذ . يفٕٓو سٔػ تذسیظ يفٕٓو سٔػ تذسیظ اؽبسِ ثّ اعهٕة ٔ عشیمّ اَجبو تذسیظ دس لبنت انگْٕبی تذسیظ داسد.سٔػ تذسیظ ساِ يُظى ٔ ثب لبعذِ يُغمی ثشای اسائّ دسط يی ثبؽذ. انگٕ َغجت ثّ سٔػ اص جبيعیت ثیؾتشی ثشخٕسداس اعت .انگٕ َحِٕ تعبيم يشثی ،داَؼ آيٕص ٔ ثشَبيّ دسعی سا َؾبٌ يی دْذٔ يعًٕال ًَی تٕاٌ ثیؼ اص یک انگٕ سا ثشگضیذ دس حبنیکّ يفٕٓو سٔػ ثیؾتش فعبنیت ْبی يشثی سا يذَظش لشاس يی دْذ ٔ ؽبيم ساِ اَجبو دادٌ فعبنیت ْب اعت ثُبثش ایٍ دس اجشای یک انگٕ يی تٕاٌ اص چُذ سٔػ ثّ فٕست تشکیجی اص سٔػ ْبی يختهف اعتفبدِ کشد . روشهاي تذریس: هر یک از روش هاي آموزشی به تنهایی مسایا و معایبی دارد و از این رو غالباً بکارگیري مجموعه اي از روش هاي تذریس و آموزش توصیه می شود تا کارآیی و اثربخشی بیشتري به همراه داشته باشذ . روشهاي تذریس: ‏ روش آموزشی بایذ با توجه به اهذاف آموزش مورد نظر در انتقال دانش ،تغییر نگرش و مهارت های عملی و علمی رفتارهای فراگیران انتخاب شود . معیارهای انتخاب روش آموزشی: ‏تعذاد فراگیران ‏مذت زمان اجرای آموزش ‏سطح آگاهی و دانش فراگیران ‏تجهیسات آموزشی مورد نیاز ‏انتظار شما از میسان مشارکت فراگیران در طول دوره آموزش روش تدریس تعاملی یکی اس رٍش ّای تذریس کِ اهزٍسُ بِ عَر جذی هَرد تَجِ اًذیطوٌذاى ػزصِ تؼلین ٍ تزبیت قزارگزفتِ است ،رٍش تذریس تؼاهلی یا فؼال هی باضذ .اس ٍیژگی ّای بارس چٌیي تذریسی فؼال بَدى هؼلن ٍ داًص آهَساى در فضایی کاهال اجتواػی ٍ آساد اس ًظز بیاى اًذیطِ ً ،قذ ساسًذُ ٍ باسساسی تجارب گذضتِ ضخصی است .تذریس بخطی اس آهَسش است ٍ بِ آى قسوت اس فؼالیت ّای آهَسضی کِ با حضَر هؼلن در کالس درس اتفاق هی افتذ اعالق هی ضَد. عی سالْای هتوادی رٍیکزدّای هتفاٍتی درتذریس ارائِ ضذُ اًذ ّ .زرٍیکزد را هی تَاى بِ ٍسیلِ هباًی ًظزی ،آثار آهَسضی ،ساختار ٍ هحیظ یادگیزی آى تجشیِ ٍ تحلیل ٍ ضٌاسایی کزد .صاحبٌظزاى ّز رٍیکزد را ضاهل چٌذیي الگَی تذریس هی داًٌذ .الگَ هفَْهی ٍسیغ تز اس راّبزد ٍ رٍش دارد .الگَی تذریس رٍیکزدی ٍسیغ ٍ کلی بِ آهَسش است .در حالیکِ راّبزدّا ٍ رٍش ّای تذریس جٌبِ ّای خاصی را بزای آهَسش در بزدارًذ ّ.وچٌیي الگَّای تذریس ٍیژگی ّای دیگزی دارًذ کِ راّبزد ٍ رٍش ّا فاقذ آى ّا ّستٌذ ایي ٍیژگیْا ػبارتٌذ اس داضتي هباًی ًظزی ،داضتي دیذگاُ ٍ جْت گیزی دربارُ آًچِ داًص آهَساى بایذ یاد بگیزًذ ،چگًَگی یادگیزی ٍ تَصیِ ّایی در بارُ رفتار هؼلن بِ ٌّگام تذریس ٍ ساختار کالس بِ هٌظَر ایجاد اًَاع یادگیزی بٌا بِ تؼزیفی کِ جَیس ٍ ،یل ٍ ضاٍرس بِ ًقل اس بْزًگی ( )1371ارائِ هی دٌّذ الگَی تذریس عزح یا ًقطِ ای است کِ هی تَاًین بزای تذٍیي تذریس رٍدررٍ در کالس ّای درس یا در حالت آهَسش فزدی بِ كبر بزین . در یك تقسین بٌذی كلی الگَّبی تذریس رابِ دٍ دستِ الگَی هكبًیستیك ٍ الگَی ارگبًیستیك تقسین كزدُ اًذ .الگَی هكبًیستیك یك الگَی بسیبر قذیوی است .در ایي الگَ هعلن هزكش ٍ ًقطِ اتكبء ضبگزداى است ٍ ّویطِ بِ عٌَاى دریبیی اس هعلَهبت در بزابز آًبى ظبّز هی ضَد .بِ ّویي دلیل عذُ ایی ایي الگَ را الگَی هعلن هذاری ًبهیذُ اًذ . اص ٔیژگی ْبی ثبسص یبدگیشی دس ایٍ انگٕ ،ایٍ اعت كّ ؽبگشداٌ يغبنت سا يی آيٕصَذ ٔ صٔد ْى فشايٕػ يی كُُذ ،صیشا ثشای آٌ ْب ٔ يعهًؾبٌ ْذفی جض گزساَذٌ ايتحبٌ ْذف دیگشی ٔجٕد َذاسد .دس انگٕی اسگبَیغتیك ،تٕجّ ثّ ؽبگشداٌ ٔ تٕاَبیی ْبی أ اص اًْیت خبفی ثشخٕسداس اعت .يغبثك ایٍ انگٕ ،آديی ثّ عُٕاٌ یك يٕجٕد صَذِ ای دس َظش گشفتّ يی ؽٕد كّ راتب فعبل اعت ثّ ًْیٍ دنیم عذِ ای ایٍ انگٕ سا «انگٕی ؽبگشد يذاسی »َبيیذِ اَذ .صیشا دس ایٍ انگٕ يعهى ًْیؾّ ثّ عهم ٔ چگَٕگی سفتبس ؽبگشداٌ تٕجّ داسد ْ ٔ .یچ گبِ سفتبس آَبٌ ساَبدیذِ ًَی گیشد ٔثشَبيّ سا جٓت فٓى ٔدسک آَبٌ عٕق يیذْذ. تذسیظ تعبيهی سٔؽی اعت كّ فشاتش اص كًك ثّ داَؼ آْيٕصاٌ ثّ كغت يحتٕای عهًی ٔ يٓبست ْب يی اَذیؾذ. دس ایٍ سٔیكشد عالِٔ ثش تٕجّ ثّ كغت اعالعبت ٔ يٓبست ْب ،ثّ فشایُذ تفكش ٔاْذاف اجتًبعی آيٕصػ تبكیذ فشأاٌ ؽذِ اعت . تذسیظ تعبيهی دسيمبثم تذسیظ َظبست ٔ تحذیذ ،التذاس ٔ تغهظ یعُی آَچّ عًٕيب دس يذاسط یبفت يی ؽَٕذ ٔ ْذف افهی آٌ ْب تٕععّ يٓبست ْبی َمؼ يحٕس اعت ،لشاس داسد .سٔیكشد تذسیظ تعبيهی فعبنیتی يُظى ٔ عُجیذِ دس ثبسِ يٕضٕع یب يغبنّ ای خبؿ اعت کّ داَؼ آيٕصاٌ دس تعبيم ثب یکذیگش دس لبنت گشِٔ ْبی چُذ َفشِ دس ثبس آٌ يٕضٕع یب يغئهّ ثّ يغبنعّ ،اَذیؾّ ،ثحث ٔ اظٓبس َظش يی پشداصَذ . در ایي رٍضْب بزخالف رٍضْبی هعوَل داًص آهَساى فعبالًِ در فزایٌذ آهَسش ضزكت هی كٌٌذٍهسئَلیت تذریس تعبهلی رٍضی است كِ بِ آى رٍش فعبل تذریس ًیش گفتِ هی ضَد .یبدگیزی خَد ٍ دٍستبى را بز عْذُ هی گیزًذ . در ایي رٍش هَقعیتی فزاّن هی ضَد كِ در آى داًص آهَساى یكذیگز را بِ عٌَاى گزٍُ ّوكبر تجزبِ هی كٌٌذ ٍ در فزایٌذ تجزبِ یبد هی گیزًذ كِ چگًَِ خَد ٍ دیگزاى را تبییذ یب رد كٌٌذ ٍ بِ اًذیطِ ّبی یكذیگز احتزام بگذارًذ ٍ دٍستی ّبی خَد را فبرغ اس قَم ً ،ژاد ،جٌس ٍ دیگز تقسیوبت گزٍّی گستزش دٌّذ .رٍیكزد تعبهلی كِ اهزٍسُ بزآى تبكیذ ٍیژُ هی ضَد ،درجبهعِ ضٌبسی تعلین ٍتزبیت بِ هٌص ّبی هتقببل هیبى گزٍُ ّبی ّوسبالى ،هعلن ٍ داًص آهَس،هعلن ٍ هذیز ،پیطزفت ّبی تحصیلی داًص آهَساى ،پزٍرش تفكز اًتقبدی ٍ تحول اًذیطِ ّبی هخبلف ،ارسش ّبی هعلوبى ٍ داًص آهَساى هی پزداسد. یبدگیشی تعبيهی داَؼ آيٕصاٌ سا ثشيی اَگیضد ،ثّ فٕست ًْیبس ثبْى كبس كُُذ تب ثّ ْذف يؾتشكی دعت یبثُذ .داَؼ آيٕصاٌ دس تالػ ثشای یبدگیشی ثبیذ ًْشاِ ْى،يبَُذ یك تیى يغتمم عًم كُُذ ٔؽعبسؽبٌ ایٍ ثبؽذ كّ ًّْ":ثشای یكی ،یكی ثشای ًّْ " . كالس ّبی درس تعبهلی،اسبس "كالس هي"را بِ "كالس هب" تبذیل هی كٌٌذ ٍ یبدگیزی اس طزیق ّویبری بزای داًص آهَساى فزصتی ایجبد هی كٌذ تب بب یكذیگز در قبلب كزٍُ ّبی كَچكٍ ،گزٍُ ّبیی هتطكل اس افزاد بب تَاًبیی ّبی هتفبٍت كبر كٌٌذً .قص هعلن اس اضبعِ دٌّذُ ٍاًتقبل دٌّذُ اطالعبت بِ تسْیل كٌٌذُ رًٍذیبدگیزی تغییز هی یببذ .هسئَلیت یبدگیزی اس دٍش هعلن بزداضتِ ٍبِ داًص آهَس هحَل هی ضَد .افشٍى بزایي،داًص آهَساى بب كبر در گزٍُ ّبی ّویبر ،بیص اس پیص بب رًٍذ یبدگیزی درهی آهیشًذ. آَبٌ َّ فمظ يغئٕنُذ يحتٕا ٔ يٓبست اسائّ ؽذِ سا یبدثگیشَذ ،ثهكّ دس ثشاثش یبدگیشی اعضبی گشِٔ خٕدْى يغئٕنیت داسَذ . انگٕی تذسیظ تعبيهی دس فشایُذ آيٕصػ ثش اعبط يحتٕا ْ ،ذف ٔ ايكبَبت يًكٍ اعت ثّ سٔػ ْبی يختهفی اجشا ؽٕد .اص سایج تشیٍ سٔػ ْبی تذسیظ انگٕی تعبيهی يی تٕاٌ ثّ یبدگیشی اص عشیك ًْیبسی یب یبدگیشی يؾبسكتی ،ثحث گشْٔی ،پشعؼ ٔ پبعخ ،ایفبی َمؼ ،ثذیعّ پشداصی ، ثبسػ يغضی یب عٕفبٌ رُْی ٔعفش دسَٔی اؽبسِ ًَٕد .
21,000 تومان