صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
مه اجرا: در پایان سخنرانی مقدماتی؛ دانشجویان باید
=
صفحه 4:
مقدمه ای بر محیط زیست و
اهداف دوره:
در پایان این جلسه, شرکت
کنندگان باید بتوانند مفهوم
سازی کنند:
-سلامت در زمينه جسمی :
روانى, اجتماعی و معنوی آن.
عامل و ميزبان در سه كانه
ببدميولوزيك يا اكولوزيكى
- محیط فیزیکی, بيولوزيكت و
روانی اجتماعی و درک
انها بر ۱
صفحه 5:
خلاصه دوره ۱ دمر
مفهوم سلامت و بیماری
عوامل تعیین کننده سلامت ---- تعیین کننده محیطی <a
اثر متقابل عامل» میزیان و عوامل محیطی ---- سه گانه اپیدمیولوژب
صفحه 6:
سلامت:
"سلامت حالتی از رفاه کامل جسمی» روانی» اجتماعی و معنوی است و نه صرفاً فقدان بیماری یا
ناتوانى."
5
در سال هاى اخير اين بيانيه به كونه اى تقویت شده است که شامل» م
"توانايى براى داشتن يك زنذكى اجتماعى و اقتصادى مولد."
صفحه 7:
»۲4111-217 ]سب
sd 4A GSN ۲۲۲۲۳۷۲۲۲۲۲۲۱ ۲1۲۴3 <a) Ga oe
۲۲۱ ۲1۲۳۲ 11
POM Oe do aL Ae Cee SI
-4610 0 ۲۱۳۵۲ ۲۲۲ تاه or Own
صفحه 8:
صفحه 9:
اجزاى محيط:
فیزیکی: هواء آب» خاک مسكنء آب و هواء جغرافياء كرماء نور» سر و صداء زباله» تشعشع و غيره.
بيولوزيكى: انسان؛ ويروس.هاء عوامل ميكروبى»ء حشرات» جوندكان» حيوانات ووكياهانن] و غيرة:
روانى اجتماعى: ارزش هاى فرهنكىء آداب و رسوم. باورها. عادات» نكرش هاء اخلاقيات» دين» آموزش» سبى
زندگی» زندگی اجتماعی» خدمات بهداشتی,
سازمان اجتماعی و سیاسی
موجودات._بهداشت مچیط موللعه و مدیریت شرا
صفحه 10:
بیولوژیکی» شیمیایی» فیزیکی» روانی,
جامعه شناختی یا خطرات مکان و مکان
باشد.
ب- بیماری های منتقله از طریق غذا
بمارت ايو «ياد یت lac
(las:
غدا 0 [dll دمي عاب
عمارتن داز اکتری, تال حوتلاه یر و نیت لا
۱ 9 H7:0157 انتریتیدیس؛ اشریشیا کلی p
~ KK همجنین توا
۳ مور ۳ ط غذایی 5 ol
(La 3 فروشگاه های خرده فروشی مواد
غذایی (سوپرمارکت ها) را بازرسی می
Ls he ی
صفحه 11:
صفحه 12:
از سوء مديريت يا استفاده نادرست از مواد
#كه منجر به خطر غيرقابل قبولى براى سلامت
صفحه 13:
محیطی که توسط میلیون ها سیگاری ایجاد می شود.
رتبط با 5 شامل سرطان ريه و شايد بیماری قلبی است.
صفحه 14:
صفحه 15:
در هواء رطوبت» طراحی تجهیزات و
صفحه 16:
ى ها ات كه دن انش
ؤوكمبود حریم تيوصت دانتجاء بيش انج
صفحه 17:
رویدادهای اناوت و هواشناسی
صفحه 18: