صفحه 1:
صفحه 2:
>= ور لب
كت
کالج | FOES NY
پزشکی و دندانپزشکی»
or 0 ياكستان
صفحه 3:
صفحه 4:
| هدافت,(جرا: در پایان سخنرانی مقدماتی؛ دانشجویان باید بتوانند:
1مفهوم مخاطرات زیست محیطی را در زندگی روزمره خود به کار ببرند
2.تأثیر محیط بر سلامت انسان را درک کنند.
صفحه 5:
مقدمه ای بر محیط زیست و سلامت
اهداف دورهء
در پایان این جلسه. شرکت کنندگان باید بتوانند مفهوم سازی کنندء
سلامت در زمینه جسمی روانی» اجتماعی و معنوی آن, *" ۰
ممحیط عامل مهمى در تعامل عامل و میزبان در سه گنه پدمپولوژیک یا
اکولوژیکی باشد.
- محيط فيزيكىء بيولوزيكى و روانى اجتماعى و درك تأثير آنها بر
صفحه 6:
خلاصه دوره
مفهوم سلامت و بیماری
عوامل تعیین کننده سلامت -- تعیین کننده محیطی
اثر متقابل عامل» میزبان و عوامل محیطی -- سه گانه اپیدمیولوژیک 3
تعريف محيط محيط داخلى و محيط خارجى؛ محيط کلان و
ع
مولفه هاى محيط فيزيكى؛ زیستی و روا
صفحه 7:
سلامت:
۰ سلامت حالتی از رفاه کامل جسمیء روانی؛ اجتماعی و معنوی است و نه صرفاً فقدان بیماری یا
ناتوانی". ۰
در سال هاى اخير ان بيانيه ب گنه ای تقویت شده است که شام
توانایی برای داشتن یک ندگی اجتماعی و اقتصادی مولد".
مفهوم كل نكر بيلامت:
اين مفهوم قدرت تثیرات [جتماعی» اقتصادى سياسى و محيطى را
عوامل تعيين كننده
صفحه 8:
مقهو م ييمارى
بیماری تاتی از تحامل پیچجیده بین اتساتء عامل ور
محيط اسست.
از دیدگاه اکولوژیی ييمارى يه حتوات, ''تاساتكارى
ee SI اتسات يا محيط '' تحريقف عع قوت
in كاتك Porous! کتک
صفحه 9:
صفحه 10:
0002
فیزیکی: هواء آب. خاک مسکن, آب و هواء جغرافياء كرماء نور؛ سر و صداء زباله. تشعشع.و غيره.
اجزای محیطء ۳
مم
بيولوزيكى: انسان» ويروس هاء عوامل ميكروبى؛ حشراتء جوندكان. حیوانات و گياهان و ۶
خدمات بهداشتى»
سازمان اجتماعی و سیاسی
محیط مطالعه و مدیریت شرایط محیطی است که بر سلامت و زفاه آنسان تأثیر می گذارد.
صفحه 11:
صفحه 12:
ب. بیماری های منتقله از طریق غذا
بیماری هایی هستند که در غذا یا روی غذا منتقل می شوند
1. نمونه هایی از عوامل منتقله از غذا عبارتند ازء باکتری سالمونلا. سروتیپ
انتریتیدیس, اشریشیا کلی 14577 0: 87و همچنین سایر عوامل.
2 _ برای محافظت در برابر بیماری های منتقله از طریق مواد غذایی بهداشت کاران |
] ادارات بهداشت محلی به طون معمول موسسات'خدمات غذايى الإرستوران ها) و فروشكاء ©
" های خرده فروشى مواد غذايى اسوپرمارکت ها) را بازرسى مى كنند تا بررسى كنند كه
مواد غذایی به درستی ذخیره ود ازی می شوند.
صفحه 13:
صفحه 14:
ء مدیریت یا استفاده نادرست از مواد شیمیایی که منجر به خطر غیرقابل قبولی
کاهش جمعیت موجودات نامطلوب (آفا
صفحه 15:
محیطی که توسط میلیون ها سیگاری ایجاد می شود.
پرتبط با 75 شامل سرطان ریه و شاید بیماری قلبی است.
صفحه 16:
صفحه 17:
صفحه 18:
صفحه 19:
رویدادهای جغرافیایی و هواشناسی با چنان بزرگی و نزدیکی
pr nha ey AS
صفحه 20: